Ruim 65 spelers en coaches van het Nationaal American Football Team hebben hun eerste training onder leiding van hoofdcoach Winston Ronde afgewerkt.

Op het hoofdveld van de Amsterdam Crusaders bereidt het team zich de komende twee weken voor op twee kwalificatiewedstrijden tegen Denemarken en Finland voor een plek op het Europese Eindtoernooi.

Op zaterdag 12 oktober komen de Finnen naar Arnhem (kick-off 19:00 uur). Terwijl de Dutch Lions een week later afreizen naar Denemarken.

Coach Ronde is zeer te spreken over de opkomst: “Dit is een jonge spelersgroep met ervaren spelers op de juiste posities.
Ik ben onder de indruk van de werkhouding van de Offensive Line en het talent uit verschillende internationale competities. Het is zaak dat wij de komende trainingen elkaar leren aanvoelen en bereid zijn een stap extra voor elkaar te doen. Als we daartoe bereid zijn, dan zijn we klaar voor een flinke uitdaging tegen Finland.”

De Finse competitie en het Nationale team van Finland behoort tot de absolute wereldtop! Een flinke kluif voor de Dutch Lions. De coachingstaff onder leiding van Coach Winston Ronde staat voor een moeilijke taak: De komende week moet een namenlijst van 75 speler ingediend worden bij de internationale bond, terwijl er ruim 92 namen op de scoutinglijst staan.
Op de dag van de wedstrijd mogen de Dutch Lions 45 spelers opstellen.

Categorieën: Games

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *