Claudio Bartolozzi
Claudio Bartolozzigeneral manager
Claudio is de initiatiefnemer achter het huidige Dutch Lions programma. Het EK in 2012 vormde een nieuwe start. Claudio is een dromer en een doener tegelijk en gelooft in een bedrijfsmatige aanpak om de Dutch Lions naar een hoger niveau te tillen
Rey Agaoglu
Rey Agaogluhead coach
Coach Reyhan Agaoglu is sinds 2013 betrokken als coach bij de Dutch Lions. Eerder als Defensive Back coach onder Winston Ronde als Headcoach. In 2015 heeft Rey de functie van Headcoach, waarin hij de leiding heeft over de volledige coaching staff.

Our Valuable Team Members

Dave Sahalessi
Dave Sahalessioperational team manager
Dave heeft zich in 2014 aangesloten bij de Dutch Lions. Als operational manager staat Dave naast Claudio aan het front in de organisatie van de Dutch Lions. Verder draagt hij de verantwoordelijkheid voor alle operationele activiteiten rond het team.
Perry Hendriks
Perry HendriksPublic Relations
Ook Perry Hendrinks heeft alle nodige kennis en ervaring bij de Amsterdam Admirals opgedaan om de Dutch Lions met zijn specialisme te ondersteunen. Naast deze is Perry tevens de PR-man van NAC Breda en is Perry de initiatiefnemer van het American-Sports nieuwsplatform; Gridiron.nl
Marcus Muler
Marcus Mulermarketing & commercie
Met de ervaring van 5 jaar als commercieel directeur bij de Amsterdam Admirals, weet Marcus als geen ander hoe een football-franchise gemanaged dient te worden.
Dick Simons
Dick SimonsSecurity & Risk
De jarenlange expertise van Dick bij zowel de recherche van Amsterdam en later ook als Veiligheidscoordinator van Ajax en de Amsterdam Admirals, wordt tegenwoordig ingezet bij de Dutch Lions.
Ilja Tersteeg
Ilja Tersteegfieldmanager events
Ilja is tijdens de evenementen van de Dutch Lions verantwoordelijk voor het verloop op en direct rond het veld. Hierbij valt te denken aan de op- en afbouw en de veld-cooridinatie van het entertainment. Ilja wordt hierin bijgestaan door een team van bouwers en techneuten.
Danny van Brussel
Danny van Brusselpre game & entertainment coordinator
Danny draagt tijdens de evenementen zorg voor de Pre Game Party als ook de invulling van de artiesten en DJ’s.
Danuta Donk
Danuta Donkcheerleading coördinator
Ook Danuta heeft alle nodige ervaring vanuit de Amsterdam Admirals. Na haar carriere als cheerleader heeft zij enkele jaren de Admirals cheerleaders ondersteund als coordinator. Bij de Dutch Lions is Danuta eveneens verantwoordelijk voor alle activiteiten van de cheerleaders.