Vrijwilligers

De Dutch Lions zijn een 100% vrijwillige organisatie. Alle betrokkenen vanuit de organisatie, staff en spelers, zetten vrijwillig hun tijd en energie in. Een groot hart voor de sport en de trots om te kunnen bijdragen aan Oranje, zijn hierbij de voornaamste redenen.

Wij zijn vaak op zoek naar extra vrijwilligers om het team en de organisatie te versterken. Hierbij kun je denken aan veld-bouw crew en ballenjongens, maar ook functies welke dichter bij het team zelf staan, zoals fysio’s, equipment coördinatoren, video coördinatoren etc.

Haal jij voldoening uit het leveren van een directe bijdrage aan het succes, kun je omgaan met video camera’s en vind je het leuk (kosteloos) mee te reizen met het team?

Wij zoeken 2 Video Coördinatoren!

Als lid van het Lions team werk en denk je mee om het beste uit het team naar boven te halen. Je werkt met de operational team manager aan het leveren van beeldmateriaal van de trainingen en wedstrijden. Jij bent verantwoordelijk dat deze volgens schema gefilmd zijn en op tijd voor alle coach-besprekingen klaar ligt. Dit doe je door middel van ‘Hudl’. Hudl is speciale software welke gemaakt is voor (semi)professionele american football teams en ondersteund in het maken van de analyses van het eigen team en de tegenstander.

Wat er van je verwacht wordt
– je kunt enigzins omgaan met een videocamera
– Je ziet de waarde in van videoanalyse en daarmee het zeer grote belang van jouw job!
– je kunt op training camp en de trainingen aanwezig zijn. Uiteraard wordt dit volledig voor je verzorgd (2x weekend camp + 3 losse trainingsdagen)
– je bent bereid mee te reizen naar de wedstrijden en in 2016 ook naar het EK in Engeland
– Het kan incidenteel voorkomen dat we je vragen naar het buitenland te gaan voor het maken van video van onze tegenstanders
– Kennis van de software is niet nodig. Je krijgt een uitgebreide training in het gebruik van Hudl en zult na afloop een echte ‘Hudl guru’ zijn.

Lijkt jou dit wat en wil jij ook een steentje bijdragen aan oranje? Mail ons nu op info@dutch-lions.nl of bel met Claudio Bartolozzi op 06-30765736