De voorbereidingen voor de Pregame Party voorafgaand aan de interland tussen Nederland en Ierland zijn in volle gang. Waar het feestje vorig jaar slechts bedoeld was als een extraatje, heeft de organisatie dit jaar besloten deze professionele en groter aan te pakken. Zo bleek 1 foodtruck niet opgewassen tegen de vele bezoekers, waardoor er lange rijen ontstonden. Om dit voor te zijn zullen dit jaar meerdere foodtrucks en bierwagens ingezet worden. Het podium is groter en het entertainment wat uitgebreider.

Voor het vijfde jaar op rij wordt er in Eindhoven tevens het Dutch Chili Fest georganiseerd. Dit food festival gericht op de bekende hete, rode chili pepers, trekt jaarlijks zo’n 7.000 bezoekers naar het Klokgebouw Eindhoven. Op de pregame party van de Dutch Lions zal het Mini Dutch Chili Fest georganiseerd worden. Een iets kleinere, maar minstens zo gezellige opwarmer voor het ‘grote’ Dutch Chili Fest.

Een pregame party is typisch Amerikaans. Sport, entertainment en food zijn aan de andere kant van de plas onafscheidelijk. Waar men bij het voetbal slechts 10 minuten voor een wedstrijd het stadion in loopt, is het bij het American football juist gebruikelijk enkele uren voor de wedstrijd al te beginnen op het parkeerterrein. De auto’s worden bij elkaar gezet, de Barbecue wordt aangestoken en de biertap open gezet. Fans are Friends. Of je nu voor het thuisspelende team bent of het uit spelende, samen genieten we met een drankje en een goede hamburger van een mooie sportwedstrijd. Supporters van beide teams mengen prima en versterken juist de feestelijke sfeer. Dit maakt American Football, maar ook bijvoorbeeld honkbal en basketbal zo een mooie ervaring. Extreem Family Friendly en geschikt als dagje/avondje uit met of zonder de kinderen.

heb jij je kaarten nog niet binnen en nog geen stoel in het stadion veiliggesteld? Doe dit dan nu en koop hier je entreetickets!