Gear4Teams is al enkele jaren als partner betrokken bij de Dutch Lions. Het werd echter tijd om de afspraken formeel op papier te zetten, wat tot een mooie sponsor overeenkomst heeft geleid voor het 2016 seizoen, met optie om dit door te trekken in 2017.

‘De kleding van Gear4Teams is gemaakt door sporters, voor sporters. Ze weten wat onze spelers graag dragen en kunnen aan deze wens voldoen. Gear4Teams is niet voor niets alweer voor het 4e jaar op rij de leverancier van alle kleding van de Dutch Lions. We zijn verheugd om Gear4Teams ook voor dit seizoen weer aan boord te hebben!’, aldus Dutch Lions manager Claudio Bartolozzi.

Naast de wedstrijd- en teamkleding, zal Gear4Teams in 2016 ook zorgdragen voor alle fan merchandise van de Dutch Lions! In de loop van de volgende week zal de Dutch Lions webshop gevuld worden met een ruim assortiment aan merchandise!

Ook tijdens de wedstrijd Nederland-Ierland zal Gear4Teams aanwezig zijn met merchandise stands. Ben jij er op 27 augustus ook bij? Heb je nog geen kaarten? Koop ze dit dan nu en verzeker jezelf van een goede plaats! 

Meer informatie over Gear4Teams vind je op de website www.gear4teams.com